Надійність

Приватне акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Титульний аркуш Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

Підтверджую ідентичність електронної та паперової форм
інформації, що подається до Комісії, та достовірність інформації, наданої для розкриття
в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії.
Директор       Казаков В.П.
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)
М.П. 23.08.2018
(дата)

Особлива інформація емітента

I. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "НАДIЙНIСТЬ"
2. Організаційно-правова форма емітента Акціонерне товариство
3. Місцезнаходження емітента 02094 Київ вул.Червоногвардiйська 22-А
4. Ідентифікаційний код юридичної особи 21502711
5. Міжміський код та телефон, факс (044)451-8631 (044)451-8630
6. Електронна поштова адреса nad@mbk.biz.ua
7. Вид особливої інформації Відомості про зміну складу посадових осіб емітента
II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)
1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 27.08.2018
(дата)
2. Повідомлення Бюлетень "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку"
опубліковано у (номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці nad.mbk.biz.ua в мережі Інтернет 27.08.2018
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено, звільнено, обрано або припинено повноваження) Посада Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код юридичної особи Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
23.08.2018 припинено повноваження Голова Наглядової ради Цигольник Олена Вiкторiвна д/н 0.23
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Цигольник Олена Вiкторiвна, яка займала посаду голова Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою у статутному капіталі емітента у розмірі 6 акцій, що складає 0.23%.Перебувала на посаді з 05.04.2013р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Морозова Тетяна Юхимівна д/н 0
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Морозова Тетяна Юхимівна, яка займала посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Не володіє часткою у статутному капіталі АТ. Перебувала на посаді з 25.04.2012р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Коваль Олександр Михайлович д/н 0
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Коваль Олександр Михайлович, яка займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Не володіє часткою у статутному капіталі АТ. Перебував на посаді з 25.04.2012р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 припинено повноваження Ревізор акціонерного товариства Гольденберг Жанна Юхимiвна д/н 1.69
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Гольденберг Жанна Юхимiвна, яка займала посаду Ревізор акціонерного товариства, припинено. Володіє часткою у статутному капіталі емітента у розмірі 45 акцій, що складає 1.69%. Перебувала на посаді з 25.08.2011р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Ревізор акціонерного товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 обрано Голова Наглядової ради Дяченко Світлана Анатоліївна д/н 0.19
Зміст інформації:
Фізична особа Дяченко Світлана Анатоліївна обрана на посаду Голова Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: на 3 роки. Володіє часткою у статутному капіталі емітента у розмірі 5 акцій, що складає 0.19%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: НАДУ при Президентові України, доцент. Рішення про переобрання прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Голови Наглядової ради Товариства згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 обрано Член Наглядової ради Лущик Яна Миколаївна д/н 0
Зміст інформації:
Фізична особа Лущик Яна Миколаївна обрана на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: на 3 роки. Не володіє часткою у статутному капіталі емітента. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Васильківська райдерж нотаріальна контора,консультант. Рішення про переобрання прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 обрано Член Наглядової ради Ланчук Наталія Анатоліївна д/н 0
Зміст інформації:
Фізична особа Ланчук Наталія Анатоліївна обрана на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: на 3 роки. Не володіє часткою у статутному капіталі емітента. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Міністерство молоді та спорту України, головний спеціаліст. Рішення про переобрання прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
23.08.2018 обрано Ревізор акціонерного товариства Лаврентьєва Олена Павлівна д/н 0
Зміст інформації:
Фізична особа Лаврентьєва Олена Павлівна обрана на посаду Ревізор акціонерного товариства. Термін повноважень: на 5 років. Не володіє часткою у статутному капіталі емітента. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Інститут адміністративного, економічного та політичного менеджменту, заступник проректора. Рішення про переобрання прийнято позачерговими Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 23.08.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Ревізора акціонерного Товариства згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.