Надійність

Приватне акціонерне товариство

Про проведення річних загальних зборів

Дата розміщення:  28.02.2019 16:46:23
Дата проведення загальних зборів:
 
24.04.2019
Термінове повідомлення:  Так
Назва повідомлення:  Про проведення річних загальних зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  Приватне акціонерне товариство «НАДІЙНІСТЬ»
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:  21502711
Місцезнаходження емітента:  02094 м.Київ, вул.Червоногвардiйська 22-А
Регіон емітента:  8036600000
Номер телефону керівника емітента:  0444518630
Електронна поштова адреса:  nad@mbk.biz.ua>
Текст повідомлення: 

Приватне акціонерне товариство «НАДІЙНІСТЬ» (Код за ЄДРПОУ: 21502711) (надалі-Товариство)  повідомляє  про проведення річних загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться 24.04.2019 року о 15 00 за місцезнаходженням Товариства за адресою: 02660 Київ  вул. Гната Хоткевича 22-А (колишня вул. Червоногвардійська 22-А) на  2-му поверсі к. №2. Реєстрація акціонерів з 14.00 до 14.45. Перелік акціонерів, які мають право на участь у Загальних Зборах складено станом на 18.04.2019 р. Для участі в зборах необхідно мати документ, який посвідчує особу(паспорт), або довіреність на право участі у зборах.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.Про обрання складу лічильної комісії, голови та секретаря Загальних Зборів.

Проект рішення:

Голова загальних зборів : Черненко Л. М.

Секретар загальних зборів: Казаков В.П.  

Лічильна комісія:  Казакова С.А. 

 

2. Про затвердження регламенту та порядку голосування на Загальних Зборах.

Проект рішення:

Затвердити наступний регламент та порядок голосування на Загальних Зборах:

— Час на доповідь — 10 хвилин;

— Час на запитання – 2 хвилини;

— Час на відповіді – 5 хвилин;

— Голосування зі всіх питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенів для

голосування.

— Рішення Зборів вважається прийнятим з моменту складення протоколу про підсумки

голосування.

 

3.Звіт Директора про діяльність Товариства за 2018 р.

Проект рішення:

Затвердити звіт Директора про діяльність Товариства за 2018 р.

 

4.Звіт Ревізора

Проект рішення:

Затвердити Звіт Ревізора за 2018 р.

 

5. Звіт Голови  Наглядової Ради Товариства

Проект рішення:

Затвердити Звіт Голови  Наглядової Ради Товариства

 

6.Затвердження річного звіту, балансу за 2018р., покриття (прибутку)  збитків Товариства.

Проект рішення:

Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2018р. та порядок покриття прибутку( збитків) Товариства.

 

7. Внесення і затвердження змін та доповнень до Статуту Товариства, пов'язаних з приведенням його у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом викладення Статуту Товариства в новій редакції; Проект рішення: "Внести і затвердити зміни та доповнення до Статуту Товариства, пов'язані з приведенням його у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом викладення Статуту Товариства в новій редакції".

Проект рішення: "Внести і затвердити зміни та доповнення до Статуту Товариства, пов'язані з приведенням його у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом викладення Статуту Товариства в новій редакції".

 

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: nad.mbk.biz.ua

Для участі у річних загальних зборах акціонер має надати  паспорт ,  представник акціонера – додатково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства України. Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю: довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.  Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Загальна кількість акцій станом на дату складання переліку осіб (28.02.2019 року), яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів – 2 666  штук простих іменних акцій.

Загальна кількість голосуючих  акцій станом на дату складання переліку осіб (28.02.2019 року), яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів –  1992  штук простих іменних акцій.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства — не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.

Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради — незалежного директора. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів.

Акціонери (їх представники) можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних Зборів за місцезнаходженням Товариства  Київ  вул. Червоногвардійська 22-А. на 2-му поверсі к.№2.: — до дати проведення Загальних Зборів – у робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 13:00 до 14:00) за попередньою домовленістю з відповідальною особою;- у день проведення Загальних Зборів – за місцем їх проведення. Акціонерам Товариства надані права та строки протягом яких вони можуть такими правами користуватися згідно ст. 36 і 38  Закону України «Про акціонерні товариства» Відповідальна особа – Казаков В.П. Телефон для довідок: : (044) 451-8631.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у
повідомленні
Найменування посади Директор Казаков Вiктор Петрович
(підпис) (ініціали та прізвище керівника)
М.П. 28.02.2019
(дата)